Jäseneksi

TULE MUKAAN
Nuoret Muslimit ry:n (NUMU) jäsenenä olet mukana tukemassa musliminuorten osallisuutta, aktivoimista ja hyvinvointia. Yhdistyksen jäsenenä jaat arvomme, joita ovat yhteisöllisyys, vaikuttaminen ja usko. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään henkilö tai joka jakaa yhdistyksen arvot ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen kannattajajäseneksi hyväksytään henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka jakaa yhdistyksen arvot ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja sen suunnittelussa, osallistua yhdistyksen kokouksiin, äänestää ja asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Yhdistyksen varsinaiset jäsenet saavat jäsenetuina alennetun osallistumishinnan yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa, kuten uintikoulusta ja leiritoiminnasta.

NUMUn varsinaisen jäsenen maksu on 10 €/vuosi. Kannattajajäsenyys on ilmainen.

Jos olet kiinnostunut vain vapaaehtoistoiminnasta niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai laita meille viestiä info@numu.fi niin katsotaan yhdessä, miten NUMU voi tarjota puitteita sinulle toteuttaa suunnittelemaasi vapaaehtoistoimintaa.