Tilat

Voit varata tilojamme käyttöösi. Voit esittää toiveen alla olevan lomakkeen avulla. Vastaamme tarkemmin, milloin varaus onnistuu.

  Nuoret Muslimit ry (NUMU) tarjoaa kerhotilojaan ilman maksua jäsenilleen yhdistyksen mukaisen toiminnan järjestämiseksi. Jos et ole vielä jäsen niin suosittelemme ensin liittymään *jäseneksi* (linkki tulossa).

  Sen lisäksi vuokraamme tilojamme ulkopuolisille yksityishenkilöille ja muille toimijoille, kun tiloilla ei ole yhdistyksen omaa käyttöä. Kerhotiloilla voi kokoustaa sekä järjestää yksityistilaisuuksia ja ryhmätoimintaa noudattaen NUMUn arvoja ja tilan käyttösääntöjä. Tutustu *käyttösääntöihin* (linkki tulossa).

  Kerhotilamme sijaitsevat osoitteessa Pekanraitti 15A, 00700 HELSINKI
  Tilojen koko 71 neliötä ja niihin kuuluu pieni keittiö, wc-tilat ja suuri oleskelutila, jonka varustuksiin kuuluu sohvaryhmiä, pöytiä, tuoleja, TV-näyttö, PS5-pelikonsoli, islamilainen kirjastohylly, toimistonurkkaus ja valkoinen tussitaulu. Oleskelutilamme on suunniteltu helposti tarpeen mukaan muokattavaksi, esimerkiksi harmaat sohvat ovat erittäin kevyitä. Keittiön varustuksiin taas kuuluu jätteiden lajittelupiste, uuni, tiskikone, mikro, vedenkeitin, ruuanlaittovälineet, astiastot ja jääkaappi.

  HINNASTO (muuhun toimintaan, kuten yksityistilaisuuksiin)

  koko päivä 10:00-21:00 - jäsenet 100 e, muut muut 160 e
  puoli päivä (6 h varaus) - jäsenet 60 e, muut 90 e
  muut varaukset - jäsenet 15 e/h, muut 20 e/h

  Varausanomuksesi voit jättää täyttämällä alla olevan lomakkeen.


  Vastaamme varaustiedusteluusi muutaman päivän sisällä. Annathan hakemuksessa kaikki tiedot asianmukaisesti ja kerrot millaiseen käyttöön olet varaamassa kerhotiloja. Mikäli varauslomake on puutteellisesti täytetty tai käyttötarkoitus ei ole tiloillemme tai arvoihimme sopiva, varaamme oikeuden evätä varaushakemus.